Dimitri Bontinck gaat er nooit meer op kloppen

04/10/2016 - 10:17

De papa van ex-Syriëstrijder Jejoen is nogal een agressief baasje die er voor het minste op klopt. Dat gaat hij nu niet meer doen, zo belooft hij.

Het leven van Dimitri Bontinck, dat is een soapserie op zich. In het privéleven van de zelfverklaarde superheld loopt het af en toe gronding mis. Zo stond hij vorig jaar terecht omdat hij in 2013 zijn ex-lief zou afgetroefd hebben. Zou, want volgens den Dimi zelve was ze tegen de kast gelopen en wilde haar vader, een rechter, wraak nemen.

Ook met zijn huidige vlam Elke verandert zijn liefdesstatus van ‘single’ naar ‘verloofd’ en ‘het is ingewikkeld’ sneller dan een op hol geslagen knipperlicht. Vorige week beschuldigden ze elkander nog van buitensporig geweld. Elke was volgens Dimitri een knotsgek monster, waarna Elke liet weten dat Dimitri haar zo hard geslagen had dat het bloed uit haar oog gutste. En een verslaafde, dat was hij volgens haar ook.

Maar kijk, intussen is het alweer koek en tikkenei tussen de twee. Dat vertelt Elke vandaag in Dag Allemaal. “Dimitri en ik hebben onze negatieve gevoelens eens kunnen ventileren en dat heeft geholpen. We zijn alle twee vurige persoonlijkheden en als we overstuur zijn, zeggen en doen we soms dingen die niet door de beugel kunnen.”

Nadat ze een pak rammel gekregen had was ze woest, maar enkele dagen nadien bengelden de tranen over haar wangen. “Omdat ik Dimitri miste. Ik besefte dat, ondanks de strubbelingen die we hebben gehad, ik nog zielsveel van hem hou. Ik moest Dimitri contacteren om hem dat te zeggen. En hij vertelde me dat ik nog in zijn hart woon. Waarom ik hem heb gevraagd om langs te komen.”

Schrik om opnieuw tegen de stalen vuisten van Iron Dimi te lopen heeft ze niet. “Ik ben er zeker van dat we die fase voorbij zijn. Dimitri zal me nooit meer slaan, dat heeft hij beloofd. We hebben afgesproken: als er onenigheid ontstaat, gaat één van ons even naar buiten.” Kijk, zo gaat het dus ook! Enfin, misschien toch. We zullen zien. (StiePel)

Facebook comments