Stoere Hollandse rapper doet 300 km/u op de openbare weg (video)

10/06/2016 - 08:10
En al wie daar iets op tegen heeft, die mag aan zijn grote flieter zuigen.

Rapper Boef was nog niet zo heel lang geleden gewoon een boefje, vandaar zijn artiestennaam. Maar toen vond-ie de muziek en dat deed hem blijkbaar goed. Bij onze noorderburen is rapper Boef redelijk populair.

Stoere Hollandse rappers die goed geld verdienen met hun muziek, die kunnen zich natuurlijk een blitse wagen permitteren. Een Audi RS6 bijvoorbeeld, zoals Boef verkoos. Standaard is Audi's performance-slagschip begrensd op 250 km/u, maar zo'n begrenzer kan er ook af gehaald worden natuurlijk.

Aangezien Boefje nog wat volgers tekort kwam, besloot hij een filmpje te delen waarop hij duidelijk laat zien dat zijn Audi niet meer begrensd is.Boefje oogstte echter iet zo veel bewondering met zijn – niet alleen voor hem – levensgevaarlijke stunt. Velen wensten hem een lang en rijbewijsloos leven toe. Wel, voor al die mensen heeft Boef nu een boodschap: “Je mag zuigen op me big papa”. Nog een geluk voor de superheld dat bij onze noorderburen zo'n filmpje niet als rechtsgeldig wordt gezien, of hij kon daadwerkelijk voor de rest van zijn leven met de fiets. (StiePel)

Facebook comments