Arme Dimitji moet zijn huwelijk alweer uitstellen

12/07/2016 - 10:20

Dimitri Bontinck is al zo vaak bijna in het huwelijksbootje gestapt met zijn verloofde Elke, dat een mens er de tel bij kwijt geraakt.

Het leven is keihard voor Dimitri Bontinck, die wereldberoemd werd nadat hij zijn zoon Jejoen de terrorist, terughaalde uit Syrië. Dat is inmiddels drie jaar geleden. In Syrië op hotel gaan was geen optie: die slaapgelegenheden zijn er immers allemaal opgeblazen. Zijn opblaasbaar matras had Dimitri niet bij en dus sliep hij maar op de grond.

Blijkbaar is de Syrische grond harder dan hard, want Dimitri kreeg er een probleem aan zijn schouder door. Inspuitingen bleken niet te helpen en dus onderging de man afgelopen april een kleine operatie.

Het probleem werd daarbij niet opgelost en nu moet Dimitri een zware operatie ondergaan. Eentje waarbij zijn lichaam half gedemonteerd en weer gemonteerd wordt, zo laat zijn verloofde Elke vandaag weten in Dag Allemaal. “Daarna zal een lange revalidatie volgen, waardoor ons huwelijk voorlopig wordt uitgesteld. Zijn gezondheid gaat voor!” (StiePel)

Facebook comments