And so it begins!

By beastie

6 thoughts on “Welcome to Zatte Vrienden!”
   1. Tuurlijk wel, zet het forum open en er zullen wel mensen opnieuw registreren en zelf topics opstarten 🙂
    – Sangria –

 1. Hallo,ik lees hier van alles van de zeer geweldige site zatte vrienden van een dikke 10jaar geleden tot ze er plotseling mee stopte,zijn ze er nu terug mee gestard of niet????ben hier blijkbaar op de site maar vind alleen een lege site dus…….mis de site van toen nog elke dag hoor zo geweldig vond ik hem,was elke dag ermee bezig,alles maar ook alles wat er weer opgeplaatst werd bekeken,van spelletjes spelen,filmpjes bekijken,alles wat fun en grappig was lezen en bekijken,heb heel veel moeten lachen toen,ik weet dat men hier toen ook een fragment had geplaatst van de duitse rockgroep rammstein,jammer dat ik niet meer weer de titel ervan,maar had dat fragment zo graag terug gevonden,daarom ik aan jullie wil vragen als jullie dat niet in een archief hebben opgeslagen van die tijd?en nog zoveel meer….ik kijk uit naar een antwoord,via mijn email adres hieronder,groeten en fijne dag verder Massoels erwin
  Ps:toch nog één vraag,in welk jaar was dat precies dat zatte vrienden ermee gestopt is moet toch ergens rond het jaar 2010 geweest zijn?ik heb mijn eerste computer aangekocht met internet verbinding in februari 2005,en tussen dat jaar en 2010 was ik vollop de site zatte vrienden aan het bekijken en vollop van aan het genieten!

  1. “Ze” zijn het niet opnieuw opgestart, maar ik heb wel een hele tijd de vervolg site gerund (was ook een trouwe bezoeker). Ik heb wel de domeinnaam kunnen verkrijgen bij de verkoop van de opvolg site.
   De oude content is 2 maal doorverkocht geweest dus die heb ik niet meer. Maar ik heb al een hele tijd zin om het terug op te starten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *